ΔΤ60 – «Παράσταση νίκης έδωσαν οι δημότες του Σαρωνικού στον Γιώργο Σωφρόνη»

Σαρωνικός Αύριο

Σαρωνικός 3/7/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Παράσταση νίκης έδωσαν οι δημότες του Σαρωνικού στον Γιώργο Σωφρόνη»

Παράσταση νίκης στον Γιώργο Σωφρόνη έδωσε η χτεσινή συγκλονιστική συγκέντρωση της παράταξης «Σαρωνικός Αύριο», αφού πλήθος δημοτών κατέκλεισε από νωρίς τον Πολυχώρο Ανθέλεια. Οι πολλές εκατοντάδες δημότες, αψηφώντας τη ζέστη, έδωσαν «ψήφο εμπιστοσύνης» στην παράταξη που εγγυάται την ενότητα, τη σκληρή δουλειά και την αποτελεσματικότητα για την επόμενη μέρα.

Εμφανώς συγκινημένος ο Γιώργος Σωφρόνης ανέλυσε τους βασικούς προγραμματικούς άξονες της παράταξης, τονίζοντας με έμφαση ότι τα πεδία της οδοποιίας, της δημοτικής συγκοινωνίας, της ανάπλασης των δημοσίων χώρων, της προστασίας του δημοσίου χαρακτήρα των παραλιών, της ασφάλειας των κατοίκων, της κοινωνικής πολιτικής, της προσβασιμότητας για τα ΑΜΕΑ και της διαχείρισης των απορριμμάτων, αποτελούν τις κόκκινες προτεραιότητες για την πρώτη διετία της διοίκησής του.

Η καθαρή προγραμματική δέσμευση με συγκεκριμένο περιεχόμενο, με σαφές χρονοδιάγραμμα και με απόλυτη τεκμηρίωση των χρηματοδοτικών πόρων υπήρξε από την πρώτη στιγμή το ζητούμενο για τον Γιώργο Σωφρόνη: «O Σαρωνικός δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο. Δεν επιτρέπεται να διχάζεται. Δεν αρκείται σε γενικότητες και ευχολόγια. Εμείς λειτουργώντας στη λογική της ενότητας και της σύμπνοιας, είμαστε πανέτοιμοι να συνεργαστούμε με την κεντρική και την περιφερειακή διοίκηση, ώστε από το πρώτο εξάμηνο της διοίκησής μας να τρέξουμε τα άκρως αναγκαία και απαραίτητα έργα. Είμαστε πανέτοιμοι, χωρίς να χρειαστούμε την παραμικρή περίοδο χάριτος να εξυγιάνουμε τα οικονομικά του Δήμου, να οργανώσουμε τη διοικητική λειτουργία του Δήμου, κυρίως να αφοσιωθούμε στα προβλήματα και να δώσουμε άμεσες λύσεις».

Ξεχωριστή στιγμή υπήρξε η ανακοίνωση των πρώτων 107 υποψηφίων συμβούλων από όλες τις δημοτικές ενότητες και η παρουσίαση της πολυπληθούς Ομάδας Νέων του «Σαρωνικός Αύριο» αφού: … «για να επιτύχει μια διοίκηση χρειάζεται έμπειρους συνεργάτες, προσηλωμένους στις ανάγκες του τόπου, αλλά και τη νέα γενιά που αποτελεί το μέλλον του Σαρωνικού».

Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς και ο πολιτευτής της Ελληνικής Λύσης Σταύρος Πετρόπουλος, ενώ παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Νίκος Πέππας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Βασίλης Κόκκαλης, πλήθος αυτοδιοικητικών, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του Δήμου Σαρωνικού, κομματικά στελέχη, οι πολιτευτές της ΝΔ Κατερίνα Κατσανδρή, Βασιλική Τσίντζου, Τάσος Αγγέλικας, Γιάννης Σαμέλης και Κώστας Δέδες, όπως και υποψήφιοι αυτοδιοικητικοί Α’ και Β΄ βαθμού στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έφερε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία ο συντοπίτης μας και ταλαντούχος ηθοποιός Δημήτρης Μαγγίνας.

Από το Γραφείο Τύπου