ΔΤ59 – «Η Ελένη Θωμά στην παράταξη Σαρωνικός Αύριο»

Σαρωνικός Αύριο

Σαρωνικός 4/6/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η Ελένη Θωμά στην παράταξη Σαρωνικός Αύριο»

Θετική υπήρξε η ανταπόκριση της Ελένης Θωμά στην πρόσκληση του Γιώργου Σωφρόνη να συνενωθούν οι υγιείς δυνάμεις του Δήμου, προκειμένου να εργαστούν με αφοσίωση και προσήλωση, για την οικονομική ανάκαμψη του Δήμου, την αποτελεσματική άσκηση διοίκησης και την παραγωγή του αναγκαίου έργου.

Η Ελένη Θωμά, που στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφια με την παράταξη Σαρωνικός Συνεργασία, δηλώνει έτοιμη να προσφέρει ώστε ο Δήμος και οι δημότες να κατακτήσουν αυτά που τους ανήκουν: «Μετά από ένα κύκλο έντιμων συζητήσεων συμφωνήσαμε με τον Γιώργο Σωφρόνη να εργαστούμε οργανωμένα και αφοσιωμένα για τη συνολική ανάκαμψη του Δήμου μας. Αυτή την ώρα που ο Δήμος γνωρίζει την πιο πρωτοφανή εγκατάλειψη, η ενότητα αποτελεί την πιο ασφαλή προοπτική. Ενώνουμε λοιπόν τις δυνάμεις μας με στόχο να πολλαπλασιάσουμε τις δυνατότητες για το Δήμο μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με στόχο να δουλέψουμε με σχέδιο και με όραμα για όλους τους δημότες, κυρίως για την νέα γενιά. Με σεβασμό προς όλους τους δημότες, με ισότιμη αντιμετώπιση όλων των δημοτικών ενοτήτων».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σωφρόνης τόνισε: «Με αίσθημα ευθύνης και ενότητας υποδεχόμαστε στην παράταξή μας την ενεργή δημότισσά μας Ελένη Θωμά. Μαζί θα εργαστούμε με αλληλοσεβασμό και εκτίμηση, προκειμένου ο Δήμος μας να αποκτήσει την αναγκαία αναπτυξιακή προοπτική και οι δημότες μας την αναγκαία αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους. Στοχεύουμε μαζί, στοχεύουμε ψηλά γιατί ο Σαρωνικός έχει ανάγκη από ενότητα και όραμα, από προσφορά και αποτελεσματικότητα».

Από το Γραφείο Τύπου