ΔΤ58 – Χρύσα Ασμάτογλου και Γιάννης Ζαμπάκας προσχωρούν στην παράταξη «Σαρωνικός Αύριο»

Σαρωνικός Αύριο

Σαρωνικός 29/3/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χρύσα Ασμάτογλου και Γιάννης Ζαμπάκας προσχωρούν στην παράταξη «Σαρωνικός Αύριο»

Οι συνδημότες μας, Χρύσα Ασμάτογλου από την Κοινότητα Σαρωνίδας και Γιάννης Ζαμπάκας από την Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Σωφρόνη για την οικονομική διάσωση και βιωσιμότητα του Δήμου, συμφώνησαν να συνεργαστούν με την παράταξη «Σαρωνικός Αύριο», εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023. Και οι δύο συνδημότες μας, που στις εκλογές του 2019 πολιτεύθηκαν με διαφορετικές παρατάξεις , ενώνουν τις δυνάμεις τους με την παράταξη «Σαρωνικός Αύριο», προκειμένου ο Δήμος να ξεπεράσει το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει και να ανακάμψει.

Με κοινή τους δήλωση οι συνεργαζόμενοι συνδημότες μας υπογραμμίζουν: «Η παράταξη Σαρωνικός Αύριο και ο Γιώργος Σωφρόνης εγγυώνται την οικονομική βιωσιμότητα του Δήμου μας, την παραγωγή του αναγκαίου έργου και την ισότιμη αντιμετώπιση όλων των δημοτικών ενοτήτων. Προχωράμε μαζί με αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα του Σαρωνικού».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σωφρόνης υπογράμμισε την αξία αυτής της νέας συνεργασίας: «Ευχαριστώ θερμά την κ. Ασμάτογλου και τον κ. Ζαμπάκα για την εμπιστοσύνη τους. Κοινή μας πεποίθηση είναι η ενότητα ώστε να ανακάμψει ο Δήμος μας. Κοινό μας όραμα είναι η δημιουργία των απαραίτητων υποδομών ώστε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της ζωής μας. Κοινή μας δέσμευση είναι ότι θα εισφέρουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να τα καταφέρουμε».

Από το Γραφείο Τύπου