ΔΤ56 – Συγκλονιστική η παρουσία των συμπολιτών μας στην εκδήλωση του Σαρωνικός Αύριο

Σαρωνικός Αύριο

Σαρωνικός 17/1/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Συγκλονιστική η παρουσία των συμπολιτών μας στην εκδήλωση του Σαρωνικός Αύριο»

Οι συνδημότες μας, από όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Σαρωνικού, ανταποκρίθηκαν με τον πιο θερμό τρόπο στην πρόσκλησή της παράταξης «Σαρωνικός Αύριο» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Μεγάλο το πλήθος, μεγάλος όμως κι ο ενθουσιασμός, ισχυρή και η πολιτική βούληση συστράτευσης για την επόμενη ημέρα του Δήμου.

Με τη μαζική τους παρουσία οι δημότες έδωσαν «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Γιώργο Σωφρόνη για να γυρίσει σελίδα ο Δήμος, για να αφήσει πίσω του ό,τι διχάζει και να προτάξει την πρόοδο, την ανάπτυξη και την οικονομική βιωσιμότητα.

Ο Γιώργος Σωφρόνης υποδέχτηκε τους πολίτες του Σαρωνικού εμφανώς συγκινημένος : «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη συγκλονιστική σας συμμετοχή! Η ευθύνη που αναλαμβάνουμε είναι μεγάλη. Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τις δυνάμεις του Σαρωνικού, για να συνεργαστούμε με όλους τους πολίτες και τους συλλόγους, ώστε να συνδιαμορφώσουμε το πρόγραμμά μας και να το υλοποιήσουμε μαζί. Για να χτίσουμε ένα Δήμο οικονομικά βιώσιμο. Ένα Δήμο πρωτοπόρο στα έργα. Ένα Δήμο αντάξιο των προσδοκιών μας. Η πρότασή μας είναι πρόταση συλλογικής ευθύνης και συμμετοχής, είναι πρόταση κοινωνικού ελέγχου και λογοδοσίας. Μαζί προχωράμε για να επιστρέψει το χαμόγελο στο Δήμο μας!»

Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό η Υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Θανάσης Αυγερινός, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Πρόεδρος ΕΔΣΝΑ, Βασίλης Κόκκαλης, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α και Δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, η υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Έρση Κόκκοτα, η εκπρόσωπος του Βουλευτή Ανατολικής Αττικής Γιώργου Βλάχου, Μάρω Σταύρου, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους η εκπρόσωπος του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, Χριστίνα Ροϊνά, ο Γραμματέας της Τ.Ο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Σαρωνικού, Άκης Μουστάκας, η Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π Ανατολικής Αττικής Νέας Δημοκρατίας, Βανίτα Σωφρόνη, ο πολιτευτής της Ελληνικής Λύσης, Σταύρος Πετρόπουλος, ο πρώην Βουλευτής, Κώστας Κατσίκης και πλήθος εκπροσώπων φορέων και συλλόγων του Σαρωνικού.

Από το Γραφείο Τύπου