ΔΤ44 – Σαρωνικός Αύριο – «Προσλήψεις στο Δήμο Σαρωνικού – Ξανά και ξανά τα δικά τους παιδιά»

Σαρωνικός Αύριο

Σαρωνικός 21/1/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Προσλήψεις στο Δήμο Σαρωνικού: Ξανά και ξανά τα δικά τους παιδιά»

Καμία έκπληξη στη λίστα με τα ονόματα των προσλήψεων του Δήμου Σαρωνικού, αφού η ευνοιοκρατία, η αναξιοκρατία και το βόλεμα των ημετέρων έχουν γίνει πλέον καθεστώς για τη δημοτική αρχή.

Αξίζει να υπογραμμίσουμε τρία σημεία:

  • Τα άτομα τα οποία προσελήφθησαν, που στην πλειοψηφία τους είναι οι εκλεκτοί της διοίκησης (πρώην υποψήφιοι και συγγενείς αιρετών), μέσα από τις διαρκείς ανανεώσεις των συμβάσεών τους, εξασφαλίζουν 16μηνη απασχόληση σε μια εποχή που οι υπηρεσίες θα έπρεπε να στελεχωθούν με αυστηρό και μοναδικό κριτήριο την ενίσχυση των μηχανισμών του Δήμου για την αντιμετώπιση της πανδημίας
  • Η απροκάλυπτη προτίμηση των ημετέρων αποτελεί το πιο βάναυσο χτύπημα στην ισονομία των πολιτών και στο σεβασμό της τοπικής μας κοινωνίας. Αδίκως άνεργοι συμπολίτες μας υπέβαλαν αιτήσεις, αφού το ποιοι θα προσληφθούν ήταν προαποφασισμένο.
  • Η πολιτική επιλογή της δημοτικής αρχής να μην συμπεριλάβει αυτούς που οργάνωσαν την Πολιτική Προστασία του Δήμου μέσα στα δεκάδες ονόματα των προσληφθέντων, είναι επιλογή προσβλητική για αυτούς που προσέφεραν με κίνδυνο της ζωής τους και ταυτόχρονα επιλογή που αποδυναμώνει πλήρως την ασφάλεια των πολιτών.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Σαρωνικός αύριο», Γιώργος Σωφρόνης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εμείς εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε για Δήμο των αξίων και όχι των πελατών. Για Δήμο των ίσων ευκαιριών και όχι των ρουσφετιών. Για Δήμο όλων των δημοτών και όχι των ημετέρων»

Από το Γραφείο Τύπου