ΔΤ30 – Σαρωνικός Αύριο – Η θετική «κληρονομιά» της Διοίκησης Σωφρόνη, συνεχίζει να ενισχύει τις υποδομές του Δήμου μας

Σαρωνικός Αύριο

Σαρωνικός 22/4/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η θετική «κληρονομιά» της Διοίκησης Σωφρόνη, συνεχίζει να ενισχύει τις υποδομές του Δήμου μας.

Για ένα ακόμα έργο της δημοτικής περιόδου 2014-2019, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

Με την υπ´ αριθμό  24531/16.4.2020 απόφαση του Υπ. Εσωτερικών, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση ύψους 47.988,00 ευρώ της παρέμβασης που αφορά την «Προμήθεια, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία στάσεων για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Δήμου Σαρωνικού».

Η μελέτη είχε συνταχθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Σαρωνικού, εγκρίθηκε στις 28.3.2019 από το Δημοτικό Συμβούλιο και είχε υποβληθεί από τη Διοίκηση Σωφρόνη για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του ΥΠ.ΕΣ. 

Πρόκειται για ένα ακόμη «έτοιμο» έργο,  με ολοκληρωμένη μελέτη κι εγκεκριμένη χρηματοδότηση, που έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα έργων που παραδώσαμε «κληρονομιά» στη νέα δημοτική αρχή. 

Το συγκεκριμένο έργο θα βελτιώσει την καθημερινότητα των συμπολιτών μας που εξυπηρετούνται από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά και τους μαθητές που περιμένουν τα σχολικά λεωφορεία εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες. Ενώ θα υλοποιηθεί χωρίς να επιβαρυνθούν οι συμπολίτες μας ούτε ένα ευρώ. 

Η δημοτική μας παράταξη καλεί τη σημερινή δημοτική αρχή να αξιοποιήσει τις έτοιμες μελέτες έργων και παρεμβάσεων που εκπονήθηκαν την προηγούμενη δημοτική περίοδο και υπάρχουν ήδη στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας, καθώς και να αξιοποιήσει τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που παρέχει το νέο πρόγραμμα για την αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης», ώστε να ενισχυθεί η πόλη μας με νέες υποδομές, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. 

Η δημοτική μας παράταξη «Σαρωνικός αύριο» θα βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη γραμμή, για να διασφαλίσουμε πως δεν θα επιτρέψουμε η ανεπάρκεια και οι ολιγωρίες της σημερινής Διοίκησης του Δήμου να γίνουν αιτία υποβάθμισης της ποιότητας ζωής μας. Συνεχίζουμε δυνατά για να πάμε τον τόπο μας ακόμη πιο ψηλά, με τον πολίτη στο επίκεντρο. 

Από το Γραφείο Τύπου