ΔΤ14 – Σαρωνικός Αύριο – Μήνυμα Γιώργου Σωφρόνη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2019-2020

Σαρωνικός Αύριο

Σαρωνικός 10/9/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μήνυμα Γιώργου Σωφρόνη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2019-2020

Με την έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς ξεκινά ένα καινούριο ταξίδι, για το πιο πολύτιμο και ελπιδοφόρο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας: τα παιδιά.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, το φετινό ταξίδι να τους οδηγήσει πιο κοντά στους στόχους και στα όνειρά τους. Να είναι δημιουργικό και γεμάτο με νέες γνώσεις, εμπειρίες και όμορφες στιγμές.

Εύχομαι, επίσης, καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, για να μπορέσουν για άλλη μια χρονιά να στηρίξουν τις προσπάθειες των παιδιών.

Έως και τις 31 Αυγούστου 2019, τελευταία ημέρα εκτέλεσης των καθηκόντων μας, το προσωπικό του Δήμου και ο ανάδοχος του έργου αναβάθμισης των σχολικών μονάδων μας, προετοίμαζαν όλα τα σχολεία ώστε να υποδεχτούν τους μαθητές σε άριστη κατάσταση.

Χρέος και πρόκληση για όλους μας, παραμένει να αναβαθμίσουμε ουσιαστικά την ποιότητα της δημόσιας εκπαίδευσης. Να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα, που θα προωθεί τη γνώση, θα ενθαρρύνει την αριστεία και θα παρέχει σε κάθε παιδί, την ευκαιρία να προοδεύσει και να πετύχει το καλύτερο που μπορεί.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

Γιώργος Σωφρόνης

Επικεφαλής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Δήμου Σαρωνικού